Logo Express Fitness

Antrenamentul EMS ți se potriveste!


Ai puțin timp liber la dispoziție? Ai nevoie de ajutor profesional, motivație și încurajare?

Antrenamentele se adresează persoanelor care au puțin timp liber la dispoziție, au nevoie de ajutor profesional, motivație și încurajare pentru a demara un program de intreținere corporală, mersul la sală le provoacă un disconfort sau nu le place aglomerația din sălile de antrenament și în special celor care au nevoie de rezultate rapide.

Recomandăm tipul acesta de antrenament pentru că

Main image

Economisești timp

Pentru că întreaga musculatură lucrează simultan, te vei antrena complet în doar 20 de minute.

Arzi grăsimea nedorită

Având în vedere că este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, se transformă modul în care organismul folosește caloriile. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor în exces.

Fără presiune pe articulații

Impulsurile electrice lucrează muschii direct în profunzime, neexistând nici o presiune asupra articulațiilor, astfel încât acestea nu sunt stimulate excesiv așa cum se întâmpla în cazul antrenamentelor tradiționale, în special cele cu greutăți.

Creste masa musculară

Electrozii sunt plasați direct pe corp pentru fiecare grupă majoră de mușchi, astfel încât toate impulsurile își ating obiectivul. Este ușor și nu poți da greș.

Ameliorează durerile de spate

Costumul are electrozi aplicați pe musculatura care susține coloana vertebrală, musculatura care este antrenată deficitar la sală. Prin EMS, mușchii spatelui devin mai puternici și durerile de spate se ameliorează.

Echilibrează sistemul muscular

Electrozii aplicați în costum, lucrează musculatura simultan și facilitează uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor și pe mușchii mai puțin dezvoltați.

EMS este cel mai eficient antrenament anti-celulitic!

Totodată, este partenerul ideal pentru a-ți recupera fermitatea și abdomenul după 9 luni de sarcină, intr-un mod rapid si sigur. EMS contribuie la evitarea osteoporozei, antrenamentul făcând mușchii mai puternici, implicit și sistemul osos aferent.

Antrenor personal

Save time, live better!

Laurentiu Miron
Varsta: 22 ani